ללא נושא

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 05/10/08 00:22 ו בתשרי התשסט

שאלה

שלום!

לפני כ6 שנים בערך אני וחברה שלי כמעט טבענו בכינרת ואמרנו הגומל . האם אני צריכה לעשות סעודת הודיה? אם כן מה עושים בדיוק? ואם אפשר לתת צדקה במקום?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
אין חובה לעשות סעודת הודיה, מידה טובה לתת צדקה.
חתימה טובה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן