ללא נושא

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 20/08/08 11:33 יט באב התשסח

שאלה

שלום,רציתי לדעת מהן זמני התפילות (ממתי עד מתי כל תפילה)

תודה מראש!!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

זמני התפילה (להבדיל מזמני קריאת שמע בבוקר ובערב)
תפילת שחרית: (תפילת עמידה) מזריחת החמה (היום- 6:07 בערך, תלוי באזור הגיאוגרפי) ועד סוף שעה רביעית זמנית (שעה זמנית= 1/12 מאורך היום הכולל מזריחת החמה ועד שקיעתה) (היום- 10:30 בערך)
תפילת מנחה: מחצי שעה אחרי חצות היום (היום 13:15 בערך) ועד שקיעת החמה (היום 19:19 בערך)
תפילת ערבית: משקיעת החמה (בפועל נוהגים מצאת הכוכבים (היום 19:40 בערך)) ועד עלות השחר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן