ללא נושא

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 17/05/07 00:09 כט באייר התשסז

שאלה

שלום

אני מבקשת לדעת מה עמדתו של הרב בנושא "עין הרע". לאחרונה שאלתי רבנים בעניין עיכוב הזוגיות שלי ואמרו לי שיש "חסימות מבחוץ" מה שאני פירשתי עין הרע. אני גם מרגישה לעיתים שהדברים לא מצליחים לי ואין סיבה שאני מצליחה לשים עליה את האצבע. מצד שני אני לא כל כך מאמינה בעין הרע.

אשמח לשמוע דעתך

תודה

תשובה

אינני מבין כל כך בענייני "עין הרע". דברים כאלה מופיעים, גם בגמרא וגם במקומות אחרים. אני יודע שיש תיקונים שונים, בתפילות ובדרכים נוספות, להסרת עין הרע. אם את לא מאמינה בעין הרע, הרי שעליך להרבות במעשים טובים, וריבוי זכויותיך ישנה, בעזרת ה', את מצבך.