ללא נושא

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 07/07/08 18:28 ד בתמוז התשסח

שאלה

לכבוד הרב שלום אני בת 18 ואני מתאמנת בקראטה וזה מעורב{וכן אני גם מדריכה ויש לי חגורה שחורה} אני בערך מכיתה א' בחוג הזה בזמן האחרון התחלתי להתאמן עם מכנסי אלאדין שכאמור זה יותר צנוע ממכנס רגיל אבל עדין אני רוצה לעזוב את זה אבל קשה לי מה לעשות??

תשובה

לשואלת שלום רב.
לדעתי צריך להשתדל ולחפש מסגרת שבה תתאמני עם בנות בלבד, ללא נוכחות גברים. לדעתי פעילות ספורטיבית של נשים, ודאי כזאת שיש בה מגע גופני, אין לבצעה עם בנים או בנוכחותם. פעילות כזאת שבה כולם מסתכלים במתאמנים ובפעילותם הגופנית ובוחנים איך המתאמן מתנועע ואיך הוא מחזיק ומזיז את גופו, אין זה ראוי שייעשה בנוכחות בנים.
בברכה
אפי קיציס