ללא נושא

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 08/05/07 22:08 כ באייר התשסז

שאלה

שלום!

אני נערה בת 18,שמיניסטית.

שנה הבאה בעזרת ה' אני אמורה להיות בשירות לאומי בשילוב עם מדרשה.

אני נולדת למשפחה חרדית(חב"ד)אך אני לא התחברתי אלייהם וסבלתי מהם רבות ומצאתי את עצמי מתחברת אל הזרם שבו אני כעת, הדתי לאומי.

היו לי קשיים רבים עם ההורים בעניין הדרך שלי ובעניין השירות לאומי בכלל-ועדיין יש אך לא קשים.

השבוע אבא שלי היה אצל הרב דויד אבוחצירא מנהריה,הוא מקובל גדול(כך שמעתי).

הרב דויד אמר לאבא שלי:"שאם אני אעשה שירות לאומי-זה יזיק לי".

ואני, שאני בטוחה בדרך שלי,בתחילה לא חשבתי להתייחס אל זה.

אך כולם אומרים לי שהוא רב מקובל מאוד והא יודע מה שהוא אומר!

אני נלחמתי הרבה על מנת להשיג את דרכי ואת מבוקשי.והקב"ה עזר לי. ואני חושבת שאם הוא עזר לי,והוא עזר לי הרבה-אני צריכה להמשיך והקב"ה יעזור.

שאלתי היא: מה אני אמורה לעשות?לשמוע בקולו?הרי הוא בכלל לא יודע מי אני ומה אני.איזה כוחות יש בי, ואיזה אין.כמה עברתי בשביל זה.

וכמה זה חשוב לי לתרום למען המדינה ולמען עם ישראל.

ועוד דבר.אם לא אעשה חלילה שירות.ואני, שאני ארצה בעז"ה את בחיר ליבי שהוא יהיה אחד מישבית הסדר,צבא-ומין הסתם שהוא ירצה גם אחת שהייתה בשירות לאומי.

אז, לא אתחתן עם מי שארצה?והרי זו דרך חיים שלי!!!

בתקווה להבנה ולתשובה.

תודה!

תשובה

אני מציע לך לשוחח טלפונית עם רב או לפנות ישירות אל רב שאת מכירה והוא מכיר אותך, (ואולי גם קצת את המשפחה,) על מנת לקבל הדרכה טובה.
אם אין לך מישהו כזה, ביום ראשון אני יכול לענות לטלפון, בין השעות 09:30 ל01:00 , המס' הוא 02-6515050.תבקשי את הרב אליעזר.