ללא נושא

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 13/09/09 22:03 כד באלול התשסט

שאלה

שלום רב

1.האם מותר לאישה להדליק נרות שבת ולהתנות שהיא מקבלת את השבת יותר מאוחר

2. הם מותר להפעיל אמכשיר אינלציה בשבת כאשר התינוק מתקשה לנשום

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

1. מותר להתנות, אלא א"כ ברכת שהחיינו שאז זו קבלה ממשית.
2. מותר להשתמש כאשר זה עובד עם שעון שבת, דהיינו כל מספר שעות להפעיל ולאחר מכן אפשר להשתמש.

מועדים לשמחה
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן