לישב בסוכה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/05/21 15:33 כח באייר התשפא

שאלה

שלום רב הרב יהודה הלוי עמיחי

יש סיכוי חיובי בעזרת השם שאזכה לבנות סוכה השנה פעם ראשונה לאחר חזרתי בתשובה

מתי ובאיזה תנאים מברכים לישב בסוכה?

אני לא מוצא תשובה בספרי הרב עובדיה זצ"ל לפי מנהג הספרדים אשמח לבירור בנושא

שבת שלום

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

מברכים לישב בסוכה כל פעם שנכנסים לסוכה לישב בה בסעודה. ולכן זה יקרה בקידוש של ליל שבת/סוכות השנה.

אשריך שתזכה אי"ה לישב בצל האמונה הטהורה

כתיבה וחתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן