לימוד תורה - שירותים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 04/06/20 10:09 יב בסיון התשפ

שאלה

בס"ד

שלום.

1. האם מותר ללמוד תורה מול שירותים (כאשר הדלת סגורה כמובן), כאשר דלת השירותים שקופה ואפשר לראות דרכה את השירותים (אני יודע שזה נשמע מוזר - זה יותר שאלה תיאורטית ממעשית)?

2. חדר הצמוד לשירותים בצורה הזאת:

שירותים | (כאן הדלת)

-------------- (דלת של החדר) ------

חדר

והדלת של השירותים לא סגורה וגם הדלת של החדר לא סגורה - האם מותר ללמוד תורה ולהתפלל בחדר?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יישב במקום שלא רואים את השירותים.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן