כשרות בשר וחלב

חדשות כיפה רבני כושרות 13/06/20 22:47 כא בסיון התשפ

שאלה

שבוע טוב

במחבת בשרית , אחרי טיגון בשר, טיגנו אטריות פרוווה

יש 2 שאלות:

1. חלק מהאטריות נפלו לכיריים והוחזרו למחבת -האם יש בעיה?

2.יתכן ונתזים של חלב, נפלו על התבשיל של האטריות לאחר שכבר היו בקערה -האם שי בעיה עם התבשיל או הקערה?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

1. תלוי במצב הכיריים. אם הן נקיות ובמהלך 24 השעות האחרונות לא נפל עליהן חלב ובשר אין בעיה. אם המצב שונה - יש לשאול מחדש.

2. שלום וברכה. עם המאכל אין כל בעיה. לגבי הקערה - לא פרטתם איזה מין היא.

בברכה

יצחק דביר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן