סגור

כשרות בשר וחלב

שלום,

מה דינה של צלחת "קורל" חלבית שלאחר שימוש שמו אותה בכיור הבשרי, בין כלים שהיה בהם בשר.לא יודעת אם חם או קר.

מנהג אשכנז

תודה

תוכן התשובה:

שלום וברכה

אם לא שפכו עליה מאכל חם בשרי, ולא שהתה יחד איתם בנוזל 24 שעות - אין בה כל בעיה.

אם שפכו עליה מאכל בשרי חם - יש לערות עליה מים מקומקום רותח ובכך להכשירה.

אם היתה 24 שעות יחד עם כלים בשריים בתוך נוזל (או שיש בתוכה נוזלים ובהם סכו"ם בשרי) - יש להגעילה בכלי מלא במים מבעבעים.

בברכה

יצחק דביר

התשובה התקבלה מרבני כושרות, שאלות בנושאי כשרות
ה בסיון התשפ
,
28 במאי, 2020
לקריאה נוספת
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: צילום מסך

"הצטרפו אלינו לחיזוק הציונות הדתית בצבא, בלימוד התורה ובהתיישבות"

קרא עוד