כשרות בשר וחלב

שלום

שאלתי אמול לגבי הכשרת מיחם.

נתבקשתי למסור יותר פרטים.

רוקנו את המיחם כל המים הרותחים אל תוך סיר עם שיירי בשר.היתה התזה חזרה לתוך המיחם של טיפות ומרק.

לצורך המשך השימוש בו לחלבי ובשרי כיצד יש להכשיר?

תוכן התשובה:

שלום וברכה

אם הבשר שבסיר לא היה חם - אין כל בעיה.

אם הבשר היה חם - יש לנקות את המיחם ולהרתיח בו מים עד שיגלשו.

בברכה

יצחק דביר

התשובה התקבלה מרבני כושרות, שאלות בנושאי כשרות
כד בשבט התשפ
,
19 בפברואר, 2020
לקריאה נוספת
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הפגנות הנכים. ארכיון צילום: פלאש 90

המענק לחג הפסח - גם לנכים

קרא עוד