כמעט תאונה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 20/08/19 10:31 יט באב התשעט

שאלה

כבוד הרב שלום.

שמי עדן בת 20,חיילת בצבא ההגנה לישראל.

מקרה שקרה לי היום לא עוזב אותי,וחייבת לשאול אותך.היום ירדתי מהאוטובוס והתחלתי לחצות את המעבר חצייה בעודי עוברת באור ירוק להולכי הרגל!!

אור אדום לרכבים!כשאני באמצע מעבר החציה עובר רכב במהירות בערך80קמש ,עוצר ממש שניה לפני שדורס אותי.

עוד צעד וכנראה לא הייתי בין החיים כרגע.היתה נהגת והיא אפילו כבר עברה אותי,ועצרה עצירה מוחלטת.

עשיתי ברכת הגומל כבוד הרב,אבל מה זה אומר?האם יש לדבר זה פרוש? לא יכולתי לעשות דבר שיכל למנוע את זה.

תשובה

בסד

שלום וברכה

יש להודות לקב"ה ולפרסם את הנס למספר הרב ביותר של אנשים.

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ