כיצד להתייחס להוראה של מורה דתי בבית ספר תיכון חילוני מעורב.

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 09/09/19 11:59 ט באלול התשעט

שאלה

כיצד להתייחס להוראה של מורה דתי בבית ספר תיכון חילוני מעורב.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

יש יותר מתשובה אחת נכונה לשאלה זו.

אם הפער הגילאי בינו ובין התלמידים גדול יחסית, ואם הוא נשוי, ואם הוא מלמד עניינית וכדו' - יש בכך אפילו חשיבות, זה גם מקור פרנסה וכדו'.

ואם יש בעיות - בראש ובראשונה כלפי מוגנות התלמידים והתלמידות, או שהוא עצמו חש שזו כניסה למקום שמסעיר אותו - להימנע.

כל טוב ובהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן