כאבי בטן מתמשך

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 16/05/21 06:57 ה בסיון התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב קודם כל תודה על המענה .

אני כ5 שנים סובלת מכאבי בטן נורא קשים ואפילו בלתי נסבלים עד היום אין תשובה ואין כיון ממה הכאבים מה אפשר לעשות ?

אולי תיקון משהו .

בנוסף לזה אשמח לברכה שבעזרת השם הכאב יעבור ואפסיק לסבול

תשובה

שלום

בשמחה אתפלל עלייך (ותודיעי לי כשבע"ה המצב ישתפר).

אני לא מבין בתיקונים.

אני חושב שצריך לנסות להגיע למומחים הכי גדולים שיש.

אולי כדאי להתייעץ עם אחד היועצים הרפואיים -הרב פירר מארגון 'עזרא למרפא' או הרב בני פישר מארגון 'מגן לחולה'.

מעבר להשתדלות לפתור את זה בדרך המקצועית הרפואית, צריך לנהוג כפי שאנו אומרים בתפילות הימים הנוראים - 'ותשובה ותפילה וצדקה מעבירין את רוע הגזירה'.

כלומר, להתפלל על זה, לתקן את מעשינו במה שאפשר (להתחזק בעשיית רצון ד'), ולהוסיף במעשי צדקה וחסד.

בע"ה הקב"ה ישלח לך במהרה רפואה שלמה.