יתוש בתפילה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/08/21 15:51 כז באב התשפא

שאלה

שלום לרב

האם מותר להרוג יתוש באמצע תפילת 18?

האם מותר במשך התפילה או בלימוד תורה להרוג יתוש?

ואם כבר הרגתי את היתוש ואני:

1. בפסוקי דזמרה

2. בלימוד תורה

3. תפילת 18

האם יש עלי חובה ללכת ליטול ידיים? (מה הדין במקרה שיש דם של היתוש על היד או במקרה שאין דם של היתוש)

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אם היתוש מפריע להתפלל - בוודאי.

אין חובה ליטול ידיים לאחר מכן, אולם דרך נקיות לעשות זאת אם היד מלוכלכת.

כל טוב, ולוואי ותתקבל תפילתנו ברצון לפני אדון כל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן