ישיבה בסוכה בימי קורונה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/10/20 21:36 יג בתשרי התשפא

שאלה

בסד

שלום לרב,

מי שאין לו סוכה, יכול לאכול בסוכה של בית הכנסת בימי הקורונה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

נפסק שסוכה שאולה כשרה, ועל כן הוא יכול לעשות כך, ולמעשה אחת הסיבות לבניית סוכה בבתי הכנסת היא לצורך כך.

כמובן שהוראות הבריאות כולן צריכות להישמר.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן