יחסי אישות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 28/01/22 09:40 כו בשבט התשפב

שאלה

האם מניעת יחסי אישות מצד האשה לאורך זמן ממושך וכתוצאה מזה אני נכשל בהוצאת זרע לבטלה הינה עילה לגירושין.

תשובה

שלום וברכה

אני מבין כי מדובר בנושא הרבה יותר סבוך וארוך מאשר הנקודה הממוקדת הזו.

לכן, לא ניתן כלל לענות על השאלה הזו, במנותק מכל מערכת היחסים שבין אדם לאשתו, כיצד ניתן לבנות אותם כראוי ולחדש את הברית, מה מוטל על כל אחד מהצדדים לעשות וכדו'.

לכן, הדבר הנכון הוא ללכת ביחד למומחים בטיפול זוגי ולחדש את הברית, כך ששאלה זו כלל לא תהיה רלוונטית.

כל טוב ושלום בית