יהודים משיחיים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/07/20 12:39 יג בתמוז התשפ

שאלה

יש קבוצה של יהודים שהשתמדו והפכו לנוצרים והם קוראים לעצמם יהודים משיחיים. יש להם ערוץ יוטיוב ששם הם מעלים סרטונים שבהם הם מתקיפים מתקיפים את התורה שבעל פה ומנסים להוכיח מהתנ"ך שאותו האיש היה המשיח. וראיתי בתגובות של הסרטונים שאנשים באמת האמינו לטענותיהם אז התחלתי להגיב לטענותיהם ולענות תשובות להוכחות לכאורה שלהם.

האם להמשיך עם זה או שלהפסיק כי זה עלול לבלבל אותי?

תודה.

תשובה

שלום וברכה

שאלת היכולת שלנו להציל אחרים מטעויות אכן תלויה בשאלה מה חוסננו ומה עוצמתינו.

את הבחינה הזו אתה יכול לעשות מול עצמך:

אם אתה חש כי דבקותך בריבונו של עולם יציבה, ואתה מסוגל למלא את השליחות הזו - היא חשובה מאוד, ושיהיה בהצלחה גדולה.

ואם אתה חש שכל התהליך הזה אינו מיטיב אתך -יותר טוב להימנע.

כל טוב