חתימה על חוזה שיפוץ בית בתקופה שבין המיצרים- דחוף

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 10/07/18 17:52 כז בתמוז התשעח

שאלה

שלום לכבוד הרב בשעה טוב אנו עומדים לפני מעבר בית ואנו רוצים לערוך שיפוץ לפני המעבר. המעבר צפוי בימים שלפני ראש השנה מה שאומר שהשיפוץ צריך להתבצע בימים אלו. האם אפשר לחתום על חוזה לשיפוץ הבית

אודה על תשובתך הדחופה

בכבוד רב

גלה מזיוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

מעיקר הדין בשעת הצורך, מותר לחתום על חוזה לשיפוץ הבית.

לגבי תחילת השיפוץ בפועל, תתחילו אי"ה, מיד לאחר תשעה באב.

ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן