חתונה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 03/01/21 19:06 יט בטבת התשפא

שאלה

הי אני בעלת תשובה בת 21 כרגע אני בקשר עם בחור בישיבה בן 29 (גם בעל תשובה ) ואנחנו רוצים להתחתן אך ההורים לא תומכים בשום צורה עם כמה שניסינו להפגיש בינהם ההורים שלי לא מוכנים לקבל בגלל הבחור ספציפי ללא קשר לתשובה שלי (ככה הם טוענים) שאלתי כבר אין ספור אנשים ורבנים ואני לא יודעת מה לעשות כי אני לא מרגישה בטוחה לעשות צעד גדול כזה ללא תמיכה ,

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כדאי לבקש מרב או אפילו יועץ נשואין דתי שיכנס לתמונה ויבדוק בצורה אובייקטיבית האם יש איזה בעיה בקשר שבינכם, ואני מאמין שאם אדם חיצוני יאמר להורים שהקשר הוא בריא ויציב גם הם ישמחו בשמחתכם.

בהצלחה

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ