חתונה בעשרת ימי תשובה בין ראש השנה ליום כיפור

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/06/18 08:18 א בתמוז התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב,

ברצוני לדעת אם זה בסדר להתחתן כזוג רווק בתאריך 16.9 (ז' בתשרי) בעשרת ימי תשובה בין ראש השנה ליום כיפור. שנינו מעדות ספרד.

התשובות לא אחידות בנושא. אני כבר מבולבלת אם כדאי לדחות לאוקטובר או להשאיר המועד כפי ששריינתי מול האולם.

אשמח לחוות דעת טובה.

תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום.

ספרדים יכולים להתחתן גם בעשרת ימי תשובה, כך פסק הרב עובדיה זצ"ל.

כל טוב ושתזכו לבנין עדי-עד

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן