חמץ שעבר עליו הפסח

חדשות כיפה רבני כושרות 20/04/20 13:55 כו בניסן התשפ

שאלה

אנחנו בנות שירות שגרות בדירת שירות, בעקבות אי הבנה הדירה שלנו לא נמכרה לפסח ויש בה הרבה חמץ. רצינו לדעת אם יש אפשרות לתרום את החמץ הזה לנזקקים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

חמץ לאחר נפסח חייב בביעור, ואין ליתנו לאחרים.

כדאי לעבור על הקישור הבא ולראות אלו מהמוצרים שלכם באמת אסורים לאחר הפסח:

https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=42024&lang=HEB

בברכה

יצחק דביר

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן