חלומות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/06/20 05:55 י בסיון התשפ

שאלה

אהלן לכבוד הרב... חלמתי על שני חתולים ששרטו ונשכו אותי לפני איזה שבוע בערך והחלום הזה ללא ספק מציק לי....

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בשעה שאדם חולם חלום רע - טוב שיאסוף שלושה חברים שלו ויעשה הטבת חלום, ועל ידי כך ירגיע את עצמו.

זו ההדרכה הנמצאת בחז״ל, והטוב ביותר הוא ללכת בעקבותיה.

כל טוב ושמחה גדולה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן