חלומות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 05/02/19 17:44 ל בשבט התשעט

שאלה

שלום לכבוד הרב!

היום אני עבדתי על איזה משהו שקשור לשיניים ופתאום ראיתי סוג של פלאשבק (זיכרון) על חלום שחלמתי (ניראלי השבוע האחרון) שבו אני רואה שן שנופלת לי, מה אני אמור לעשות בכדי לבטל את החלום הזה ???

תשובה

שלום.

אתה לא צריך לבטל את החלום.

באופן כללי מקובל היום לומר שהחלומות שלנו הם לא סימנים מלמעלה, אלא תוצאה של מחשבות ותת הכרה שיוצאים החוצה בחלום.

חלומות שווא ידברו.

אם אדם קם מוטרד מחלום, יש בהחלט מקום לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים, וכמובן טוב מאוד גם לתת צדקה.

והעיקר לבטוח בה' ובטובו, ולעבוד אותו בשמחה.

כל טוב