חלום

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 10/12/18 14:54 ב בטבת התשעט

שאלה

בחלום ראיתי מול הפנים שלי אישה במסגרת כמו של תמונת פספורט בגודל של אדם רגיל ושאלתי אותה שאלה על הבן שלי שהיה עצור "עוד שנתיים?" והיא ענתה לי "עוד חודשיים"

וקמתי מהחלום בוכה בפחד אדיר.. כאילו לקחתי את זה לכיוון של מוות לא עלינו ואני עדיין מוטרדת מאוד מהחלום אם אוכל לקבל עזרה...

תודה מראש זהבה...

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום.

באופן כללי מקובל היום לומר שהחלומות שלנו הם לא סימנים, אלא תוצאה של מחשבות ותת הכרה שיוצאים החוצה בחלום.

חלומות שווא ידברו.

אם אדם קם מוטרד מחלום, יש מקום לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים, ואפשר כמובן גם לתת צדקה.

והעיקר לבטוח בה' ובטובו, ולעבוד אותו בשמחה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן