חלום

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 24/07/18 13:36 יב באב התשעח

שאלה

היי שלום ..מטריד אותי חלום שחלמתי..חלמתי שאני רבה אים אימ א שלי ושנייה אחרי אני נמצאת בחדר ניתוחים צריכה לעבור ניתוח בלב ואז היתעוררתי מהניתוח וראיתי חברה שבאה לבקר אותי שפירוש השם שלה בעברית זה שמחה צמודה אליי..סיפרתי בחלום לאחיינית שלי מה שעברתי ואמרתי לה שאני בוודאות יודעת שבורא עולם היה איתי ושאני לא יודעת להסביר לה את ההרגשה ..זה הלחיץ בהתחלה אבל ההרגשה טובה הייתי במקום אחר...

תשובה

שלום.

באופן כללי החלומות שלנו הם לא סימנים, אלא תוצאה של מחשבות ותת הכרה שיוצאים החוצה בחלום.

חלומות שווא ידברו.

אם אדם קם מוטרד מחלום, יש מקום לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים.

והעיקר לבטוח בה' ובטובו, ולעבוד אותו בשמחה.

כל טוב