חלום שהתגשם

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 25/10/21 15:14 יט בחשון התשפב

שאלה

לפני 6.5 שנים ביתי היתה בהריון. אני חלמתי שאני רואה את הנכדה כשהיא בערך בת 6 או שבע . ראיתי את פניה את עניה הנוגות . היום הנכדה בת 6 נראת אחד לאחד כמו שהופיע בחלום כולל המבט הנוגה. אני נרגש מחדש כל פעם איך יכול להיות שראיתי אותה עוד טרם נולדה.

תשובה

שלום

זה בהחלט מרגש ומעורר התפעלות.

עם זאת, יש לזכור שהחלומות מושפעים מכל כך הרבה דברים בעומק הנפש, שאנחנו לא יודעים להסביר אותם, וממילא, גם בדבר שכזה, שבוודאי דמותה של הנכדה קשורה לתווי הפנים המשפחתיים של הוריה, זה יכול לנבוע מכל מיני סיבות של דמיון עמוק ביחס לאיך תיראה ילדה של הורים מסוימים.

כל טוב