חלום רע

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/08/20 06:58 טו באב התשפ

שאלה

היי הרב, אתמול חלמתי שיש מקרה עם מחבל שמגיע לעבריי ושובר לי את השיינים וכל השיינים שלי נופלות, האם צריך לעשות איזשהו תפילה בנידון?

ואולי כדאי להוסיף שבאותו יום ראיתי כתבה על המחבלים שפרצו למשפחה באריאל לפני כמה שנים וגם אולי צריך להוסיף שחשבתי על שיינים באותו היום, האם החלום זה במקרה או שאני צריכה לעשות איזשהו תפילה מסויימת? תודה רבה ובשורות טובות

תשובה

שלום וברכה

ישנה הדרכה בחז״ל לעשות הטבת חלום, כדי שנפשנו העגומה מהחלום תמצא את מנוחתה.

אספי שלוש חברות ואמרי בפניהם את הטבת החלום, וכך תמצאי מרגוע לנפשך.

כל טוב