חלום על שן חלבית

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 23/01/19 09:14 יז בשבט התשעט

שאלה

שלום רב

חלמתי בלילה שבתי התינוקת מקבלת מכה בשן החלבית שלה והיא מתנדנדת ויורד לה דם

אני בלחץ מהחלום ואשמח לדעת מה פירושו

יש לציין שבאותו יום ראיתי שאלה באחד הפורומים על תינוקת שקיבלה מכה משולחן בשן הקדמית וחשבתי על כך או על כך שאני מתעסקת עם צמיחת שיני ביתי -עדיין אין לה שיניים אך להרגשתי מתחילה את צמיחתם

מה עליי לעשות ? איני יכולה לצום שכן אני מניקה

תשובה

שלום.

באופן כללי מקובל היום לומר שהחלומות שלנו הם לא סימנים מלמעלה, אלא תוצאה של מחשבות ותת הכרה שיוצאים החוצה בחלום. ובמיוחד אצלך שהנושא מעסיק אותך.

חלומות שווא ידברו.

אם אדם קם מוטרד מחלום, יש בהחלט מקום לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים, וכמובן טוב מאוד גם לתת צדקה.

את לא צריכה לצום.

והעיקר לבטוח בה' ובטובו, ולעבוד אותו בשמחה.

כל טוב