חלום על מוות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/10/20 18:21 יא בחשון התשפא

שאלה

היי שלום ,

אני חלמתי חלום מאוד מפחיד אני לא מפסיקה לחשוב עליו הוא פשוט לא יוצא לי מהראש אני כל הזמן בפחדים שיקרה משהו.

חלמתי שאני יושבת עם המשפחה שלי בסלון ופתאום אני רואה שיש פצצת גדולה כזאת כאילו מוחקת את כל הסביבה שלי של הבית והשכונה פשוט ראיתי בום והרגשתי שאני פשוט מתה הרגשתי כאילו זה אמיתי .

אני לא מבינה מה הפירוש של החלום הזה....

אני מפחדת ממש

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תוסיפי בסוף כל תפילה את פרק תהילים (קכא) "שיר המעלות אשא עיני אל ההרים מאין יבוא עזרי, עזרי מעם ד' עושה שמים וארץ"

ותתמלאי בטחון בקב"ה שהוא שומר אותך והוא אתך תמיד. כמו כן כדאי ללמוד שער הבטחון בחובת הלבבות, ותכירי את מדת הבטחון בד' והשמחה בכך שאנו הולכים בדרכי אבותינו.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

וו