חלבי בתנור בשרי

חדשות כיפה רבני כושרות 15/08/19 11:54 יד באב התשעט

שאלה

חיממתי פיצה בתנור בשרי ואז ניזכרתי שהתנור בשרי ומיד הוצאתי את הפיצה..

התנור רק התחיל להתחמם והפיצה עדיין היתה קפואה וגם הייתה על נייר אפייה ולא נגעה בתנור..

מותר לאכול את הפיצה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

מכיון שהפיצה עדיין היתה קרה כלום לא נאסר.

בברכה

יצחק דביר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן