שאל את הרב

חיתוך מאכל חריף בסכין בשרית ואפייתו בתנור

חדשות כיפה רבני כושרות 22/07/18 20:46 י באב התשעח

שאלה

אם חתכתי שום בסכין בשרית, הוספתי לדג ואפיתי בתנור,

1. הדג בשרי? האם אפשר לאכול חלב אחריו מבלי לחכות 6 שעות?

2. התנור בשרי? אם אני רוצה לאפות בו מאכל חלבי אני צריך לחכות 24 שעות ולחמם אותו ולנקות אותו וכו’?

תשובה

1. לא צריך להמתין שש שעות אחרי הדג.

2. אינכם צריכים לנהוג בתנור כאילו אפיתם בשרי.

כתבות נוספות