זוגיות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 04/07/22 20:31 ה בתמוז התשפב

שאלה

היי

אני בת 30 עוד מעט

ניסיתי הרבה פעמים לחפש זוגיות

יצאתי לדייטים אבל זה לא התאים לי

בזמן האחרון אני כבר לא מנסה הודעה כזו שאם ה' רוצה הוא יביא לי

יש לי חברה היא ניסתה ממש קצת. יצא עם 2 דייטים שונים ןהשלישי התאים לה לעכשיו הם הזוגיות

והיא היתה באתר הכרויות ללא תמונה ועדיין הצליח לה והיא הזוגיות מאושרת ואני ניסיתי המון פעמים ויצאתי מלא ולא הצליח לי

ולא מצאתי

עכשיו חשבתי כבר על כיוון של אולי יש כל מיני ארגונים שמחפשים לך זיווג וזה עולה כסף בערך 700 שח

אבל תאמת שאני לא יודעת עד כמה בא לי להשקיע

וגם אני אומרת אם ה' ירצה הוא יביא לי וכנראה שהוא לא רוצה אז זה לא קורה

ולא משנה מה אני אעשה והשתדלות כנראה שהוא לא רוצה

האם זה דעה נכונה ?

אבל תאמת שגם כבר אין לי כוחות לחפש ולעשות השתדלות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

לפני כל דבר אחר – שותפות בברכה ובתפילה שתזכי להקים את ביתך במהרה.

האם אני יכול להציע לך הצעה אחרת ?

לחלץ כוחות.

ולדעת שאין זוג דומה למשנהו, ואין תהליך התקשרות דומה למשהו אחר.

לכל אחד מסע משלו, ולכל אחד אתגר משלו.

ולכן, לא ללמוד מניסיונם של אחרים, אלא לעשות את המסע שלך. המיוחד שלך.

אם עכשיו אין כוח לדייטים, אז להשקיע קודם כל בללמוד במה את יכולה להיות עוד יותר.

עוד יותר תקשרותית; עוד יותר זוגית; עוד יותר יודעת להקשיב; עוד אחת יודעת להיכנס להקשבה של בן זוג.

ואז לחוש יותר חזק את היכולת שלך לחזור לעולם של המפגשים.

וההשתדלות הזו היא המפתח היותר טוב.

מאשר לשבת ולהמתין.

האם את יכולה ללכת בדרך זו ?

כל טוב ובשרי לנו שמחות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן