זוגיותהאם עירד הוא הזיווג שלי

הרב ירון אנגלמאייר הרב ירון אנגלמאייר 25/01/22 13:09 כג בשבט התשפב

שאלה

האם עירד הזיווג שלי ומה עלי לעשות שזה יחזיק

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,

זיווג בנוי על מערכת יחסים פשוטה ומורכבת. פשוטה, כי יש בה ענייני רגש שיש להגיע לשורשם הפשוט: האם כל צד נהנה מנוכחות השני ורוצה בה, רוצה שהיא לא תפסיק?

ומורכבת, כי לגבי ההתאמה השכלית יש כמה וכמה מישורים להתחשב בהם (הרקע, השקפת העולם, מידות, מטרות בחיים) כדי לבנות עתיד משותפת, וגם לבסס את שלבי הבנייה לאט לאט ביחד מן היסוד.

בלתי אפשרי לענות על השאלה ששאלת בלי להכיר את שני הצדדים, אבל אולי אלה השאלות שכדאי שתשאלי לבד את עצמך ואת עירד, בשביל להגיע לתשובה.

בברכה רבה,

ירון אנגלמאייר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן