ויקרא פרק ח - שבעת ימי המילואים.

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/03/21 21:21 כג באדר התשפא

שאלה

ויקרא פרק ח' (בשבעת ימי המילואים - היום הראשון) למה משה לא מלכתחילה מתחיל בהכשרת המשכן וכליו (משיחתו בשמן) ורק אחר כך בהכשרת הכהנים, אם אומרים לנו שהמשכן יותר חשוב ונשאר יותר זמן מהכוהנים (שמתחלפים)? (למה הוא התחיל במשיחת אהרון ורק אח"כ עצר ומשך את המשכן...)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

עיין ח, יב, שמשיחת המשכן קדמה למשיחת אהרון.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן