ויטמין ללא כשרות

חדשות כיפה רבני כושרות 03/06/20 20:03 יא בסיון התשפ

שאלה

שלום רב,

קניתי בבית מרקחת של קופ"ח כללית תוספת ויטמינים לנשים שנקרא "פרנטאל". אין על זה כשרות. בולעים את זה. אני לא יודעת אם יש לו טעם. ככל הנראה הטעם מר.

האם מותר לקחת את זה? (ראיתי כבר תשובות קודמות לגבי פרנטאל שיש לקנות כשר, אך לא ידעתי שמוכרים בקופ"ח כללית בלי כשרות, וכבר קניתי 2 חפיסות)

תודה

תמונה בקישור הבא:

https://shop.super-pharm.co.il/pharmacy/other/supplements/vitamins/PRENATAL%2BBETACAROTE-30TAB/p/171185

תשובה

שלום וברכה

ישנן שמועות שונות על מרכיבים בעייתיים במוצר, אך איני יודע מהם אמיתותם.

מאחר וישנם מספר מוצרים מקבילים כשרים, ואף למהדרין, יש לצרוך אותם.

בברכה

יצחק דביר