השבת גזל

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 19/09/21 15:30 יג בתשרי התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב, לרשותי הגיע כסף על עבודה שהייתי אמור לבצע ולא ביצעתי וישנה בעייתיות עם השלמת העבודה הזאת כלאחר יד, האם יש אפשרות אחרת לכפר על כך והאם נחשב לגזל?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

חסרים פרטים להבנת השאלה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן