השבעת מלאכים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/12/19 12:58 יב בכסלו התשפ

שאלה

שלום רב, אני נשואה פלוס 3 ילדים. חוויתי קשיים עם בעלי וכמעט הגענו לגירושים. הגעתי לרב והוא עשה כל מיני פעולות שהחזירו את בעלי הבייתה ושלום הבית שלנו חזר. לאחר בירור עם הרב מדובר בהשבעת מלאכים ולטענתו מאחר ומדובר בשלום בית הפעולה מותרת. האומנם? האם באמת מותר להשביע מלאכים לצורך שלום בית?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שמחי במצב הנוכחי שב"ה יש לכם שלום בית, ולא כדאי להתעסק בדברים של העבר. אדרבא התקדמו בביתכם להמשך חיים טובים ומאושרים.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ