הרצון להתחתן

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 16/06/21 13:11 ו בתמוז התשפא

שאלה

שלום,

אני בת 20, סטודנטית ותלמידת מדרשה.

בחודשים האחרונים נפגשתי עם כמה בחורים לצורך חתונה.

בהתחלה הרגשתי באמת רצון וצורך בנפש להתחתן, שמחתי לשמוע הצעות והגעתי לפגישות בציפיה, אבל מאז הקשר האחרון שהיה לי, לפני קצת יותר מחודש, אני מרגישה שהרצון קצת נאבד.. (לא חושבת שזה קשור לקשר ההוא, לא היה בו כימיה והייתי בתקופה ממש עמוסה בלימודים וזה פשוט לא התאים)

מצד אחד יש בי משהו שאומר שאני רוצה להתחתן, וגם אני כבר שקועה בעולם הזה, והשיח במקומות שאני נמצאת בהם סובב סביב שידוכים, דייטים וחתונות.

ומצד שני, אני רוצה להתחתן - אבל לא עכשיו.. אני כבר לא מרגישה את הרצון והצורך שהרגשתי כשהתחלתי להיפגש, לא בא לי שיציעו לי הצעות ואני דוחה הצעות אפילו בלי לברר.

מה נכון לעשות?

להמשיך להיפגש ולקוות שהרצון יתעורר תוך כדי, או להחליט שאני עושה הפסקה ולא שומעת הצעות עד שאני ארגיש שוב שאני רוצה להתחתן באמת?

תשובה

אשמח לעזור בפלאפון 052-7710491. דני ארגמן