הלכות יחוד

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 28/01/22 09:27 כו בשבט התשפב

שאלה

הרב פסק לבחירת בדירת שותפות שהיא לא צריכה לצאת מהדירה שמגיע גבר לשותפה אחרת היות שהגבר הא בתחומה..

נשאלת השאלה מה עם הלכות יחוד?

הרי ההלכה שגבר אחד עם כמה נשים אסור ואם כן הרי חייבת לצאת

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

ההלכה אוסרת להתייחד בצורה כזו.

אולם, אם גבר נכנס לבית של אישה ונמצא שם שלא כדין - הדבר אינו מחייב את האישה לצאת משם. הוא זה שעובר עבירה. גם המארחת שלו.

לא היא. זו דירתה, והיא נוהגת כשורה.

לאור מה שכתבתי.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן