סגור

הכשרת סכין מבשרי לפרווה

שלום ותודה ענקית על כל העזרה!!

אני משתמשת בסכין מסוימת לחיתוך פרווה בד"כ ובטעות חתכתי איתה בשר חם, כדי להחזיר אותה לפרווה ניקיתי אותה היטב, חיכיתי 24 שעות, הרתחתי מים בסיר עד שבעבעו, ושבעבעו הכנסתי את הסכין ולאחר מכן שטפתי אותה במים קרים, מלבד הסכין הגעלתי גם סכינים נוספות מאותה הסיבה, בטעות יצא שהגעלתי את הסכין הראשונה יותר מפעם אחת- כלומר לאחר שכבר שטפתי אותה במים קרים, שוב הכנסתי אותה למים החמים ואחרי זה שוב שטפתי במים קרים

האם זה שהכנסתי אותה פעם נוספת לסיר הרותח מהווה בעיה?? האם המים שבתוך הסיר יכולים לאסור את הסכין לאחר שהוכשרה ונעשה בו שימוש באותו היום או שלא?

אפשר מעכשיו להשתמש בסכין לשימוש פרווה גם לחיתוך מאכלים חריפים וכו' על מנת שישארו פרווה מבלי לעשות הגעלה נוספת?

תודה רבה!!!!!

תוכן התשובה:

שלום וברכה

הגעלתכם כראוי, אין כל בעיה להכניס אותה פעמיים למי ההגעלה.

בברכה

יצחק דביר

התשובה התקבלה מרבני כושרות, שאלות בנושאי כשרות
כד באב התשפ
,
14 באוגוסט, 2020
לקריאה נוספת
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חסידי בעלז ליד מרכז החסידות. ארכיון צילום: קובי גדעון/פלאש 90

המשטרה: חקירה פלילית בעקבות החתונה בבעלזא

קרא עוד