הכשרת מכשיר לקצפת

חדשות כיפה רבני כושרות 27/03/18 11:43 יא בניסן התשעח

שאלה

שלום רב

האם ניתן להכשיר מכשיר להכנת קצפת? וכיצד?

המכשיר עשוי נירוסטה ופייתו פלסטיק.

הוכן בו קצפת מתוקה, ופעם אחת לפני כשנה + הוכן בו פודינג.

את פיית הפלסטיק ניתן להחליף בחדשה.

כמו כן, האם בגז שנעשה בו שימוש יש בעיית כשרות? (הרעיון דומה לסיפולקס של פעם)

תודה

מצרפת קישור למכשיר דומה:

http://www.suchef.co.il/product/cream-whipper

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

מהיכרות דלה מאוד עם המכשיר אני מתקשה לערוב לכך שאפשר לנקות את כל חלקיו לגמרי, ולכן לדעתי יש להמנע מלהשתמש בו בפסח.

אם אני טועה וישנה אפשרות לוודא שבכל החיבורים והסדקים לא נשאר דבר - די בנקיון זה.

בגז לא צריכה להיות בעיית כשרות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן