הכשרת כבד בתנור

שלום,

ראיתי שאלות רבות בנושא הכשרת כבד בתנור אבל לא מצאתי תשובה לכמה שאלות:

1. באיזה חום יש לצלות את הכבד בתנור?

2. באיזה מדף הכבד צריך להיות בתנור? קרוב לגוף חימום העליון/התחתון או באמצע התנור?

3. האם התבנית החד"פ יכולה לשבת על תחתית התנור (איפה שנמצא גוף החימום)?

4. לאיזה צד החתכים בכבד צריכים להיות מופנים?

תודה רבה ושבת שלום

תוכן התשובה:

שלום וברכה

1. אין חום מסוים שחובה לצלות בו, אלא חום שהוא צולה לאורך הזמן.

2. ההלכה אינה קובעת בזה דין. העיקר שיהיה במקום שייצלה.

3. אני מבין שאתם מדברים על התבנית לקליטת הדם, היא יכולה לשבת על תחתית התנור.

4. חתכי הכבד מופנים כלפי מטה.

בברכה

יצחק דביר

התשובה התקבלה מרבני כושרות, שאלות בנושאי כשרות
יט באלול התשעט
,
19 בספטמבר, 2019
לקריאה נוספת
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חמץ צילום: shutterstock

הרבנות הראשית: הכנסת חמץ לבתי חולים - כמו להכניס נשק

קרא עוד