החזר ממוסד לימודי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 17/02/19 21:36 יב באדר א'

שאלה

ערב טוב!

בעקבות פרוייקט לימודי נתבקשתי לרכוש ציוד שישמש אותנו בפרוייקט. בתחילה חשבתי שהעלויות על חשבוני, ולכן לפני שרכשתי את הציוד הצלחתי להשיג הנחה ע"י קשרים של מכרים בתחום. כעת הוחלט שהמוסד הלימודי ישתתף וישלם חצי מהעלויות.

השאלה שלי: האם אני צריך להזדכות על הסכום המקורי שלפני ההנחה או על הסכום שאחרי ההנחה?( אילו הייתי יודע מראש שהם משתתפים בתשלום, ייתכן שלא הייתי כל כך טורח)

תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה

ולמה לא יותר פשוט לשאול את המוסד הלימודי עצמו ?

ואז זה יהיה הרבה יותר נקי.

שכן, נראה שנכון לשלם לך את מה שהוצאת, ולכן לשאול את המוסד החינוכי לא יכול להזיק לך - רק להועיל.

כל טוב וישרות