הורים חילונים ובן מתחזק

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 23/08/20 12:20 ג באלול התשפ

שאלה

בעלי ואני חילוניים. הבן מתחזק. בעלי רוצה להישאר בחיים חילוניים.

שאלתי: האם הבן יכול לאכול ארוחת חג שהתבשלה בתנור? בעלי רוצה שהבן ישתתף בארוחת החג ומעוניין לסגור את התנור עם סיום הפעולה. יפריע לו מאוד אם הבן לא יאכל ואני לא רוצה שהבן ירגיש שהוא מחלל חג

תשובה

בסד

שלום וברכה

זו שאלה שאפשר לפתור בקלות. שמים שעון שבת מתוכנן לזמן שאחר הסעודה והתנור יכבה בלי כל בעיה הלכתית. ותשמחו עם הבן ביחד.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי