האם עקרת הבית צריכה לברך על הדלקת נרות לאחר שהאורחת כבר בירכה והדליקה?

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 13/04/22 22:57 יב בניסן התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב

באחת השבתות כשהתארחתי אצל אימי התארחה איתנו גם חברה של אחי

כשאני ואימי באנו להדליק נרות ראינו שהחברה כבר הדליקה

האם אימי הייתה צריכה לברך על הדלקת נרות לאחר שחברה של אחי כבר בירכה והדליקה?

תודה רבה

נ.ב אנו ממוצא תימן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אינני בקיא מספיק במנהגי תימן

מציע לשאול בקישור הזה

https://maharitz.co.il/?CategoryID=20&ArticleID=4&SourceID=20

כל טוב ופסח כשר ושמח

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן