האם זה לשון הרע?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/10/20 11:56 יג בתשרי התשפא

שאלה

שלום וברכה.

לפני כמה זמן ראיתי שאחותי היקרה נכנסת למקום לא טוב באינטרנט .אך מפני שזה היה בדיוק לאחר שאמי אברה ניתוח ברוך ה' והיא זקוקה למנוחה אז לא רציתי להגיד לה את זה.

ולאחרונה אחותי יוצאת מהבית 'לסיבוב' בשעות מאוחרות אז אני חשבתי על זה אבל איני יודע אם אחותי עדיין גולשת שם או שהחליטה להפסיק מפני שעברו כמה שבועות. אז השאלה עם זה לשון הרע ומה הדבר הנכון לעשות.

תודה רבה גמר חתימה טובה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

בדרך כלל לא טוב שאחיות מתערבות זו לזו בדרך התנהגותן. צריך למצוא דמות מבוגרת שאחותך מוכנה לקבל ממנה הדרכות וייעוץ שהיא תטפל בנושא.

חג שמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ