האם העברת צילום מסך בווצאפ נחשבת לשון הרע?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 15/06/19 23:17 יב בסיון התשעט

שאלה

האם שליחת וקבלת צילום מסך משיחת ווצאפ נחשבת כלשון הרע, או שלשון הרע היא רק בדיבור ושמיעה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כל פעולה הגורמת לביוש של אחרים יש בזה לשון הרע. ובחפץ חיים לשון הרע פ"א אות ח מאריך להוכיח שיש אפילו בכתיבה ואפילו בדרך רמז.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן