האם אני כהן?

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 20/01/19 14:19 יד בשבט התשעט

שאלה

שלום,

אני רוצה לדעת אם אני כהן. שם המשפחה שלי הוא מתתיהו והמשפחה של אבי אומרים שאנחנו כהנים. במצבה של סבי אין זוג ידיים פרושות והוא לא קבור בחלקת כהנים. רשום שם "אהרון מתתיהו הכהן". המשפחה של אבי לא שומרת שבת ומצוות והם חילונים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אתה בחזקת כהן ודיני כהן חלים עליך

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן