גילוי זהות מבנק הזרע

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/10/18 13:24 ה בחשון התשעט

שאלה

סליחה שאני לוקח מזמנו של הרב.

אני בחור דתי בן 20 שחי במשך כל החיים כבחור דתי *וכהן*.

בתקופה האחרונה גיליתי שהגעתי לאוויר העולם בעזרת תרומת זרע מגוי.

מה שאומר שאני לא באמת כהן בעקבות אבא שלי.

האם אני צריך להמשיך ולכהן ככהן למרות שאני לא?

יש לציין שזה סוד ואף אחד לא יודע מהדבר הזה חוץ מההורים שלי, ככה שאם לא אעלה לכהנים וכו הדבר יכול לגרום לצער להורים שלי וכו'.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

זו שאלה עדינה מאוד ורגישה מאוד מאוד.

ראשית, אני רוצה להיות עימך בחוויה העוצמתית של גילוי זהות חדשה. מקווה שביסודו של דבר אתה עובר את זה בהכרה כי שורש השורשים הוא הבחירות שלך והעשייה שלך.

קשה מאוד לעשות דברים שאינם אמת.

בוודאי שלא בענייני יוחסין.

וכהונה.

יהיה נכון לעשות את האמת. אט אט להסיר את סימני הכהונה, שכן ביסוד הדין אינך כהן. לזכור תמיד כי אף אחד לא עשה דבר רע כלשהו, אלא שכך התגלגל, ועל כן גם המציאות הזו אינה מביישת, אלא תובעת התמודדות ייחודית, שאני מברך אתכם שתעמדו בה.

כל טוב ושמחת חיים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן